CC

BELGIE

Snak Appeal ondersteunt de stichting CliniClowns in Belgie.

FRANCHISE MOGELIJKHEDEN

Snak Appeal heeft Franchise mogelijkheden beschikbaar in Belgie. Deze franchise mogelijkheid is zowel geschikt voor een individu als voor een echtpaar dat succesvol hun eigen bedrijf wil opbouwen met een minimum aan initieel startkapitaal en GEEN FRANCHISE FEE. Het aan jou toegewezen gebied is ruim zodat je je eigen ronde(s) op kunt bouwen. Hiermee kun je enerzijds een inkomen genereren van meer dan € 800 per week (het dubbele voor een paar) en anderzijds help je met je bedrijf actief in HET ONDERSTEUNEN VAN ZIEKE KINDEREN.

GROTE VOORDELEN VOOR JOU:

- Geen franchise fee. Je betaalt alleen voor je eigen voorraad en de promotiedozen
- Geen periodieke fee.
- Je investeert ongeveer € 6.000,- (afhankelijk van de hoeveelheid van je eerste voorraad). Dit geld investeer je enkel en alleen in voorraden en promotiedozen.
- Je verkopen zullen worden versterkt door de aantrekkingskracht van het ondersteunen van CliniClowns.
- Je werkuren zullen zeer flexibel zijn, met een inkomen van ten minste € 800,- per week zodra je je eigen ronde tot stand hebt gebracht.
- Je regio zal groot genoeg zijn om twee rondes te vestigen. Voor een echtpaar is het mogelijk om een verdubbeling van inkomen te realiseren door 2 volledige rondes te exploiteren.

Deze franchise is ook mogelijk in part-time. Er zal dan met een kleiner beginbedrag gestart kunnen worden: ongeveer € 3.800,-. Uiteraard zal de regio waarin gewerkt wordt ook kleiner zijn.

HOE HET WERKT

Je werkt in je eigen regio die exclusief aan jou is toegewezen. De promotiedozen en voorraad koop je in tegen een prijs die het voor jou mogelijk maakt om gemakkelijk het hierboven genoemde inkomen te verdienen. Je bouwt je bedrijf op door simpelweg promotiedozen met snoep te plaatsen op die plaatsen waar ofwel mensen werken of waar voldoende mensen deze plaatsen bezoeken. Dit is niet hetzelfde als ‘koude verkopen’ omdat je een gratis dienst aanbiedt zonder enige verplichting. Het plaatsen van de promotiedozen met snoep is over het algemeen gemakkelijk, omdat mensen graag een goed doel steunen - je kunt verwachten meer dan 60% succes te hebben. Alles wat je nodig hebt is een vriendelijke houding. Nadat je de dozen hebt geplaatst ga je om de één, twee of drie weken terug naar een locatie om het geld op te halen en de voorraad aan te vullen. Het is echt zo eenvoudig!

Alles wat je nodig hebt om als eigen baas te beginnen:

- BTW nummer (we hebben je BTW-nummer nodig voordat we je het snoep kunnen verkopen).
- Computer met printer.
- Betrouwbare middenklasse auto.
- Logeerkamer, garage of kleine gehuurde opslagruimte.
- Kleine initiële investering voor je voorraad.
- Internetbankieren mogelijkheid.

GARANTIE

We willen benadrukken dat er geen contractuele verbinding wordt aangegaan van jouw kant totdat je het volste vertrouwen hebt in ons concept, 100% verzekerd bent van de inkomsten die je ontvangt en je tevreden bent met alles wat behoort tot het hebben van je eigen bedrijf binnen de franchiseformule van Snak Appeal. Voordat ook maar enige verplichting wordt aangegaan door één van beide partijen, zul je allereerst bij ons komen ervaren wat het is om eigen ondernemer te zijn binnen de formule van Snak Appeal. Je zult bij ons ervaren hoe het is om bestaande klanten te bedienen, m.a.w. je zult ervaren hoe een gemiddelde werkdag eruit zal zien indien je kiest voor het zijn van franchisenemer bij Snak Appeal.
Daarnaast geven wij continu doorlopende ondersteuning aan al onze franchisenemers.

INKOMEN

Hoewel een volledige, on-the-job training wordt gegeven, is het werk niet moeilijk, heb je geen ervaring nodig en zijn de werkuren zeer flexibel. Je kunt zelfs gemakkelijk aansluiten op de schooltijden mocht dat nodig zijn. Het geld dat je verdient zal in verhouding staan tot de inspanningen die je verricht. Een gemiddelde werkdag zal rond 9 uur beginnen en om een uur of 3 ’s middags zijn afgelopen, waarmee je een inkomen kunt verdienen van zo’n € 800 per week (of het dubbele voor een echtpaar dat twee rondes binnen het eigen exclusieve gebied heeft). Als je er meer tijd in stopt, zul je logischerwijs ook een hoger inkomen bereiken.

Dit is een geweldige kans voor jou om een zeer goed inkomen te verdienen, terwijl je ook nog eens helpt geld in te zamelen voor het goede werk dat CliniClowns in Belgie verricht. Daarnaast lever je een dienst aan klanten op hun werk die zeer gewaardeerd wordt. Je zult ontdekken dat dit de eenvoudigste manier is om meer dan € 800 per week te verdienen. We hebben slechts een aantal criteria voor die mensen die graag als franchisenemer van Snak Appeal aan de slag willen gaan. Je moet bereid zijn om je eigen ronde full-time te onderhouden, je moet zelfverzekerd zijn en vooral dien je een vriendelijk persoon te zijn met een aangename houding.

HET PLAATSEN VAN DOZEN

Een van de grote voordelen die Snak Appeal biedt aan potentiële franchisenemers is de betrokkenheid van het goede doel. Door de afspraken die wij met CliniClowns hebben wordt dit bekende goede doel op structurele basis aanzienlijk financieel ondersteund. Voor de franchisenemer betekent deze samenwerking met CliniClowns dat de verkoop van snoepgoed aanzienlijk wordt vergemakkelijkt. De aantrekkingskracht die snoep kopen “voor het goede doel” heeft op mensen mag niet worden onderschat! Het is verbazingwekkend hoe veel makkelijker het is om je eerste promotiedozen te plaatsen zodra mensen weten dat een deel van de opbrengst naar CliniClowns gaat.

Een ander belangrijk punt is de kwaliteit van het snoep dat bij de klanten wordt geplaatst. Want het maakt niet uit wat het goede doel is waarvoor je het snoep verkoopt, het product moet wel goed zijn. Ons snoep wordt professioneel verpakt en is van zeer hoge kwaliteit.

INITIËLE INVESTERING

Wanneer je geschikt bent voor onze franchiseformule, bieden wij je de kans om franchisenemer te worden ZONDER FRANCHISE FEE. Je krijgt ook nog eens een gratis ‘starterspakket’. Je betaalt allen voor voorraden en promotiedozen.

Je betaalt ALLEEN voor voorraden en promotiedozen.

De initiële kosten bij het starten van je bedrijf zijn ongeveer € 6.000,- (afhankelijk van de hoeveelheid beginvoorraad waarmee je besluit te beginnen) voor voorraden en promotiedozen.

Omdat jouw investering rechtsreeks naar je eigen voorraden en promotiedozen gaat, gaat de initiële investering nooit verloren: het zit altijd in je bedrijf in de vorm van voorraden die bij je eigen klanten staan.

Geen verdere onkosten zullen van je worden vereist, je investeert alleen in extra voorraad. Je bedrijf wordt gefinancierd uit je winst die je behaalt uit je initiële investering. Maar net als in elk ander bedrijf, zul je jezelf moeten kunnen onderhouden gedurende de opstartfase, terwijl je jouw bedrijf aan het opbouwen bent.

WAAROM GEEN FRANCHISE FEE

Wij zijn niet afhankelijk van een grote initiële franchise fee om winst te maken. Onze winst komt uit jouw continue bestelling van voorraden bij ons en niet uit een grote initiële vergoeding of een jaarlijkse fee, zoals je bij zoveel andere franchiseformules wel moet betalen. Als jij niet succesvol bent, zijn wij dat ook niet. In principe komt onze winst voort uit jouw succes en niet doordat we allerlei vergoedingen van jou willen hebben, nog voordat je de kans hebt gekregen om zelf geld te gaan verdienen. Wij verdienen alleen geld als jij dat ook doet, en dat is ook de reden dat wij je zullen helpen op alle mogelijke manieren, wij houden het niet alleen bij beloftes.

WIJ ZIJN ANDERS:

1. Geen franchise fee of wat voor vergoeding dan ook.
2. Het goede doel. Voor jou is onze franchiseformule een unieke kans om een goede boterham te verdienen, en daarnaast draag je actief bij in de ondersteuning van het goede doel: CliniClowns . Het CliniClowns logo op de promotiedozen is cruciaal in het plaatsen van de dozen. Omdat mensen zich aangesproken zullen voelen om CliniClowns te ondersteunen is er een grote kans dat jij jouw promotiedozen kunt plaatsen waar je ook maar naar binnen loopt!
3. Het product. Ons snoepgoed is van zeer hoge kwaliteit en bijna iedereen houdt wel van een snoepje op zijn tijd …
4. Verpakking. De verpakking is crucial in de verkoop. Onze verpakking is erop gericht om mensen aan te trekken en om te verkopen. En het werkt!

CONTACT

Wil je deze franchisemogelijkheid verder bespreken of een afspraak maken, dan kun je contact opnemen met onze Europese Business Development Manager op +31 (0)6 - 5155 8710 of per email info@snakappeal.be